AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Ångerrätt och returer

Ångerrätt och returer

Vi har gjort vårt bästa för att skriva dessa villkor i enkla termer. För en snabb överblick över våra villkor.

4

Ångerrätt och returer

4.1 Ångerrätt på fjorton (14) dagar. Som kund till oss har du alltid rätt att ångra ditt köp inom fjorton (14) dagar från dess att du mottagit varan. Om AlltFörBarn.com mottar ett återköp efter att perioden på fjorton (14) dagars ångerrätt har löpt ut, så kommer ditt återköp att nekas.
4.2 För att vid ska godkänna din retur måste varan returneras oanvänd och i obruten originalförpackning med tillhörande emballage. Returer av underkläder godkänns inte av hygieniska skäl.
4.3 Särskilda typer av varor kan inte returneras. Varor som av hälso- eller hygieniska skäl säljs plomberade, t.ex. hudvårds- och hygienprodukter, kan inte returneras efter att du har brutit förseglingen av varan. Detta motiveras av just hälso- och hygienskäl och sådana varor är uttryckligen undantagna från ångerrätten. Detsamma gäller för plomberade ljud- och bildinspelningar samt programvaror i det fall du har brutit plomberingen.
4.4 Återköp ska meddelas till e-postadressen info@alltforbarn.com. Du bör senast fjorton (14) dagar från att du meddelat oss om returen skicka varan till adressen: Alltforbarn, Faaborgvej 26 5250 Odense Denmark
. Paketet bör markeras med avsändarens namn adress samt vara märkt med ”Retur” vid återköp alternativt märkt med ”Bytesorder” vid byte av vara. Observera att du inte har möjlighet att returnera varor till postombudet eller till eventuell affärslokal.
4.5 Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.
4.6 Du får stå för kostnader för retur av varor. Kostnaderna som tillkommer vid returnering av vara är kostnader som du själv står för. Detta gäller även de returer som beror på att du inte avhämtat varan inom angiven tidsperiod.
4.7 Du ansvarar för eventuell reducering av varans värde. Som konsument har du rätt att i viss utsträckning använda varan för att undersöka den. Ditt ansvar för värdeminskning är begränsat till sådan reducering som inte beror på sådan hantering som är nödvändig för att förvissa dig om varornas egenskaper samt funktion. I dessa fall upprätthålls ångerrätten. AlltFörBarn har rätt att göra avdrag för sådana skador på returnerade varor.
4.8 Du ansvarar för eventuella skador på varan. Observera att du själv ansvarar för att returnera varan enligt det sätt som anges i dessa Köpvillkor och att du själv står kostnaden för returnering av varor. I det fall som en retur går förlorad eller om varan skadas vid returnering är det du som bär riskerna i det fall returen skett på annat sätt än angivet i dessa Köpvillkor.
4.9 Återbetalning. Vi strävar efter att återbetala till dig senast fjorton (14) dagar från det datum då du uppmärksammar oss om ditt återköp. Emellertid förbehåller vi oss rätten att invänta returneringen av varan eller dokumentation som indikerar att varan har returnerats innan vi genomför återbetalningen till dig.