AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Hur Laura sparade 9.000 kronor hittills på vår hemsida

Hur Laura sparade 9.000 kronor hittills på vår hemsida

Laura är en helt vanlig mamma. Hon har ett par barn och jobbar deltid när de är i skolan. Både hon och hennes partner tycker det är viktigt att tillbringa tid med barnen. Men det är inte alltid så lätt när båda två måste jobba. Det är ju så många utgifter, inte minst kostar det att ha barn.

Därför började de se efter sätt att spara. Laura vill inte jobba mer, hon vill ha tillräckligt med energi över för hem och barn. Men det innebär att de har lite mindre att röra sig med, speciellt nu när de är fyra i familjen. Fem om du räknar med hunden.

Bland annat sparar de pengar genom att handla mat när det är ett erbjudande. De läser reklamen för de olika butikerna runt hemmet och ser till att storhandla när det är billigt. Men det täcker bara maten. Barnen behöver både kläder, leksaker och allt annat som hör barndomen till. Nu när äldsta dottern ska börja skolan vill hon ha snygga pennfodral och sådant som är viktigt för små tjejer. När de hittade alltforbarn.com blev det mycket lättare att skaffa allt de önskade sig, till rimliga priser.

Spara pengar med AlltFörBarn.com
Att vara medlem hos ”Allt för barn” kostar bara 299 kronor per månad. Det tjänade Laura och hennes familj in redan vid första köpet. För priserna på sajten ligger ibland hela 80% under priset i andra butiker. Och de produkter de har är bra märken, det är bara priset som är lågt.

Bara de saker de behövde för skolstarten gjorde det lönsamt att vara medlem hos oss. Vi satsar på att sälja produkter som barnfamiljer inte bara behöver men även tycker om. Försök att få en liten sju-årig tjej att ha en skolryggsäck som hon inte gillar. Eller lägga sina pennor i ett pennfodral utan hennes käraste seriefigur tryckt utanpå. Det är verkligen inte lätt.

Och det ska inte heller behöva vara ett val mellan vad du har råd med och vad alla tycker. Vi anser att bra saker för barn inte ska kosta skjorta. Du ska kunna skaffa både leksaker och kläder till dina barn utan att jobba övertid.

Tänk som ett barn
Det är klart att Laura och hennes familj måste tänka på hur de använder sina pengar. Men det är ju också därför som de valt Allt för barn. Sajten där du hittar allt för barn, precis som namnet antyder. Barn tycker ofta om färger och figurer på både sina saker och kläder. En pyjamas med Musse Pigg kan sprida glädje, eller kanske något från Frozen?

Men det är inte bara barnen som haft glädje av att föräldrarna handlar på Allt för barn. Efter bara några månader räknade Laura och hennes partner efter hur mycket de hade sparat på att handla från oss. Bilbarnstol, badhanddukar, skolväska, fodral till barnens plattor, och så vidare. De trodde inte sina ögon när de såg att de sparat in 9.000 kronor på så kort tid.

Läs mer om hur konceptet fungerar på AlltFörBarn.com här…