AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Varför familjen Isaksson handlar på AlltFörBarn.com två gånger i månaden

Varför familjen Isaksson handlar på AlltFörBarn.com två gånger i månaden

Det är mycket som behövs när du får barn. De är ju så små och allting måste vara anpassat till dem. För varje barn du får blir det fler saker att köpa, även om de kanske ärver vissa saker från varandra. Men helt klart har barnfamiljer stora utgifter, även för det allra nödvändigaste. Därför är det viktigt att spara där du kan, att planera dina inköp och inte slösa med pengarna. De ska ju räcka till så mycket.

Ta vara på rabatterna
Du kan spara mycket pengar genom att använda dig av olika rabatter eller erbjudanden. Redan innan barnet föds börjar reklamen komma in, och den kan vara ganska bra. Men för att göra det enklare för dig själv finns det möjligheten att skriva in sig på en billig sajt direkt. AlltForBarn.com har samlat det mesta du behöver för dina barn. Och du kan få dem till inköpspris. Ett erbjudande som nästan låter för bra för att vara sant. Men som fungerar mycket bra i verkligheten.

Familjen Isaksson har två barn, en pojke på fyra och en flicka på två år. Båda barnen går på förskola, med allt vad det innebär av dubbla ombyten och utrustning. I tillägg så tycker familjen om att gå och simma, samt vara ute i skogen. De umgås ofta med andra barnfamiljer, både hemma hos varandra och ute i parken. Med andra ord lever de ett helt vanligt, aktivt liv. Och nu har de hittat ett sätt att spara stora pengar på alla inköp för barnen.

Varför registrera sig online?
Allt för barn säljer utmärkta produkter till grossistpris. Du kan tjäna in 70-80% om inte mer på deras utbud. För de tjänar inga pengar på själva försäljningen, utan förmedlar i stället produkterna till inköpspris. Hemligheten ligger i medlemskapet som de erbjuder för en relativt billig penning.

Du registrerar dig hos alltforbarn.com och blir därmed medlem. Det kostar 299 kronor per månad men då har du tillgång till hela deras sortiment. Testa gärna konceptet gratis i två veckor innan du bestämmer dig.

Det är just det som familjen Isaksson gjorde. De upptäckte att de tjänade in medlemsavgiften på bara ett inköp. Och eftersom de alltid behöver nya saker till barnen har de bestämt sig för att handla två gånger i månaden. Till och med frakten är gratis, så de betalar bara det pris som är angivet på sajten. Bekvämt och billigt, precis som barnfamiljer behöver.

Det är just det som familjen Isaksson gjorde. De upptäckte att de tjänade medlemsavgiften på bara ett inköp. Och eftersom de alltid behöver nya saker för barnen har de bestämt sig för att handla två gånger i månaden. Till och med frakten är gratis, så de betalar bara det pris som anges på webbplatsen. Bekvämt och billigt, precis som barnfamiljer behöver.

Hittills har familjen Isaksson sparat 7483 svenska kr, det är inte alls så illa. 🙂

Läs mer om hur konceptet fungerar på AlltFörBarn.com här…