AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Vilken superhjälte är ditt barns favorit?

Vilken superhjälte är ditt barns favorit?

Det är inte så konstigt att barnen tycker om superhjältar. Även vuxna har ofta en eller ett par som de är speciellt fästa vid. För barn blir det ännu viktigare eftersom de inte riktigt kan se skillnad på fantasi och verklighet. Som vuxen kan du styra dem en hel del, och ha roligt tillsammans med barnen.

Egentligen är de mest populära superhjältarna en salig blandning. Barn tänker inte som vuxna och det är upp till oss att hänga med i svängarna när de väljer sin favorit. Beroende på barnens ålder kan ni leka eller se på filmerna tillsammans. Låt dig föras med i barnens fantasivärld, du kommer helt säkert att bli glatt överraskad.

Superhjältar för alla åldrar

  • Det ligger nära till hands att tänka på Stålmannen när du pratar om superhjältar. Han har funnits ett bra tag, och fortsätter att vara mångas favorit. Batman är en annan hjälte som många små pojkar, och flickor, tycker om. Han är stark och tidlös, tillsammans med Robin och andra som håller till runt honom. Efter över 90 år ligger de fortfarande högt upp på listorna.
  • Avengers har nått långt ner i åldarna. Många tycker att Iron Man är den bäste hjälten från serien, och du kan se den nu så välkända masken på flera produkter. Det här var början på en lång rad med hjältar och filmer. Idag är det ett helt nätverk med superhjältar.
  • Vem har inte sett Spiderman filmerna? Den helt vanlige, lite tafatta, tonårspojken som helt plötsligt blir involverad i intressanta aktioner. Som kan klättra upp och ner när han vill och försöker hjälpa de svaga i samhället. Barn bara älskar de här filmerna.
  • Ninjor har funnits ett bra tag, och de fortsätter att vara barnens favorit. De kommer ursprungligen från Japan där de var spioner eller agenter. Vem vet vad de blir i händerna på ditt barn? Det finns flera olika sorters ninjor, och inte alla är sköldpaddor.
  • Flera generationer har haft roligt med Star Wars. De fortsätter att upprätthålla sin ställning som de mest populära superhjältarna ute i rymden. Påstår deras efterföljare i alla fall.
  • Men en superhjälte måste inte ha stora muskler och vara smidig. Elsa och Anna från Frozen har också superkrafter och kämpar mot det onda. De visar att kärleken alltid segrar. Till och med lille Olaf är modig och väl värd superhjältestatus. Frozen är full av superhjältar för alla åldrar.
  • Harry Potter är en annan superhjälte som inte ser så mycket ut för världen. Men som har styrka och krafter utöver det vanliga. Många barn som läst böckerna vill gärna fortsätta utforska det lite mörka riket som Harry bor i.
  • Sötare superhjältar än Paw Patrol är det svårt att hitta. De ställer upp för vad som på engelska kallas för underhundar, de som är dåligt behandlade av andra. Helt klart är hunden människans bästa vän.

Det roliga med barn och superhjältar är att de byter intresse vartefter de växer. I dag är det bara Frozen som gäller, men i morgon går all energi till Star Wars. Att följa med i barnens utveckling och val är riktigt roligt.

Här hittar du Avengers produkter…

Här hittar du Batman produkter…

Här hittar du Superman produkter…