AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

De bästa leksakerna från dina barns favoritprogram

De bästa leksakerna från dina barns favoritprogram

Våra barn blir alltid förälskade i ett nytt barnprogram emellanåt och ibland kan det inte vara ett svårt val, vad man ska ge er, barn, för en present – ett alternativ är att hitta några produkter relaterade till ditt barns favorit Youtube -program, NetFlix -show eller Disney -karaktär, här är ett litet urval av några av våra märkesprodukter från tv -seriens internet – om dina barns favorit inte är en av dem – gör en sökning ovanpå denna sida, och jag är säker på att vi har lite inspiration för dig.

Peppa Pig
Många föräldrar kan allt om Peppa Pig, Paw Patrol och andra barnprogram. För barnen älskar att se samma saker flera gånger om. Och de blir ännu gladare när de kan få leksaker eller andra produkter från sina favoritprogram. Här tar vi en närmare titt på några av dessa.

Peppa Pig, också känd som Greta gris, har fångat hela världen med storm. Hon är så söt i all sin enkelhet och nu kan ditt barn ha sin alldeles egen Peppa hemma i barnkammaren. Comansi har en fin actionfigur som är gjord av plast och drivs med batterier. Greta gris kan grymta så mycket barnet vill.

Här hittar du Peppa Pig produkter…

Frozen
En annan film som haft stora framgångar hos barn i alla åldrar är Frozen. Små flickor är antingen Elsa eller Anna, ofta beroende på vilken färg de har på håret. Förutom att ha tröjor, badrockar och pyjamas med Frozen-motiv på kan barnet nu få sin alldeles egen Frozen-cykel. Hen kommer att lära sig cykla på nolltid med en sådan fin cykel.

Här hittar du Frozen produkter…

Baby Shark
Att gå till förskolan med mellanmålet i en Baby Shark lunchlåda är toppen. För de lite större barnen kanske ett pennfodral är mer lämpligt.

Här hittar du Baby Shark produkter…

Paw Patrol
När ni går ut, till parken eller stranden, finns det roliga leksaker från Paw Patrol. Ett strandset med hink och spade, eller varför inte en boll som hela familjen kan ha roligt med. Allting blir ju mer intressant när du har ett fint tryck på leksakerna.

Här hittar du Paw Patrol produkter…

Toy Story
Toy Story är omtyckt av många barn. Om de är lite äldre, det vill säga minst fyra år, kan en actionfigur med den så populära Buzz vara ett bra val. Han både pratar och har vingar, allt drivet med batterier.

Här hittar du Toy Story produkter…

Harry Potter
Lite större barn, när de börjar bli runt 12, kan ha glädje av ett fint pussel i 3D. Speciellt om motivet är Harry Potter Hagrid’s Hut, den väldigt speciella stugan. Det innehåller 270 delar och är en perfekt present.

Här hittar du Harry Potter produkter…