AlltFörBarn.com får du tillgång till tusentals produkter för endast 299 kr/mån. Du får 14 dagar gratis prövotid som kan avbrytas när som helst.

Fantastiska erbjudanden för Lego, Fisher-Price och mycket mer, med upp till 62% rabatt!

Fantastiska erbjudanden för Lego, Fisher-Price och mycket mer, med upp till 62% rabatt!

Det finns helt underbara leksaker för barn där de verkligen kan utveckla sina förmågor. Bland klassikerna finns naturligtvis Lego, som sedan starten år 1949 har glatt flera generationer av små och stora barn. Namnet kommer från danska Leg godt, det vill säga lek bra. Det beskriver väl vad Lego handlar om. Barnen kan leka bra, och ha det roligt, i flera timmar med sitt Lego.

Alltid roligt med Lego
En fördel med Lego är att du kan återanvända alla bitarna. När du tröttnat på att leka med den byggsats du har för handen kan du ta isär allting och göra något annat. Du kan använda din fantasi på otroliga sätt, speciellt när du har ett gott förråd av Lego-bitar.

Med Lego kan du bygga upp en hel stad eller Star Wars flygflotta. En skönhetssalong eller kanske en restaurang. För med Lego finns det inga gränser. Det kan bli precis det du önskar, och mer därtill. Till en början kan det vara roligt med byggsatserna. Där du kan följa instruktionerna, se på bilden och göra det som bitarna är tänkta för. Ibland kan du lägga till andra byggsatser för att öka på konstruktionen. Typ en tågstation med där tågen har flera vagnar eller går till olika destinationer.

Här hittar du Lego produkter…

Alternativ till Lego
Även om Lego kommer i olika storlekar som passar till både små och stora fingrar har du också andra alternativ. Fisher-Price riktar sig till de lite mindre barnen, och har många roliga leksaker. Allt från skallror och pottor till talande telefoner. De satsar på färgglada och interaktiva leksaker, där barnet kan trycka knappar och dra leksaken efter sig. Ljud och färger är ju något som tilltalar små barn.

Många av Fisher-Price leksaker är pedagogiska. Det vill säga att barnet lär sig något under leken. Att använda sina fingrar, lyssna till ljudet och kanske skapa något. Allt det här är bra för deras utveckling, samtidigt som de har roligt. En perfekt kombination med andra ord.

Mattel och Molto’ är också med i bilden, de har fina leksaker som barnen verkligen uppskattar. Byggklossar som de kan stapla på varandra, och sedan börja om från början när de ramlar ner. Klassiska pussel eller leksaker där du ska passa in en bild på rätt plats. Lära känna formerna och att saker är annorlunda från varandra.

Här hittar du Fisher-Price produkter…

Kvalitetsleksaker till en billig penning
Det kan vara ganska dyrt att köpa bra leksaker till barnen. Och du vill ju att de ska få det bästa. Sådant som är säkert för små barn som stoppar allt i munnen. Leksaker som håller, och inte går sönder efter bara några veckor. För att spara pengar men inte ge efter på kvaliteten är alltforbarn.com ett bra alternativ. Med priser som ligger upp till 62% under andra butiker kan du ge dina barn allt det där du vill att de ska ha. Det lönar sig att satsa på kvalitet, men det måste inte vara så dyrt. Det är något vi på Allt för barn står för.

Här hittar du Kvalitetsleksaker produkter…